Lørdag 11. januar møttes 32 aktive medlemmer i Yrjar heimbygdslag til dugnadsfest i en pent pyntet Rånesal.
Etter en sprudlende aperitiff gikk vi til bords, og leder Stein Terje Eriksen ønsket hjertelig velkommen, der han informerte om siste nytt i Yrjar heimbygdslag, samtidig som han takket alle for innsatsen i 2024. Vi klappet ekstra for dugnadsgjengen som har jobbet med vedlikehold av låven på Austrått gård. Den opplyste låven er et flott skue i Austråttområdet.
Stein presenterte videre vår eminente kokk, Brynjar Brodersen, som leverte et fortreffelig måltid med meget gode smaker. Til forrett fikk vi servert gulrotsuppe med bacondryss og Crème fraiche. Hovedrett var hjortestek med potet- og sellerirot puré og blåbærsaus. Vi avsluttet måltidet med hjemmelaget karamellpudding. Et måltid til terningkast seks!
En stor takk til både kokk og hans medhjelpere både før, under og etter måltidet.
Medlemstallet har økt med 60 medlemmer i 2024. I år ble det dekket fire bord til dugnadsfesten mot tre bord i fjor. Heldigvis øker stadig medlemstallet, så neste år satser vi på å dekke fem bord.
Nydelig mat og drikke, i trivelige omgivelser, sammen med mange gode samtaler rundt bordene, gjorde kvelden helt perfekt.
Vi er klar for nye utfordringer i 2025!
Sist redigert: 23. januar 2025 kl. 10:13